Beeldbewerking

Voor een beter beeld...

Ik help je graag bij het bewerken van bestaand of het creëren van nieuw beeld. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Staat wat jij wilt er niet tussen dan is de kans groot dat ik toch iets voor je kan betekenen: mail of bel me of vul het contactformulier in en ik beantwooord je vraag graag!

 

Locatie: Carnegielaan 6 in Den Haag of bij jou thuis of op de zaak.

Kosten: zie Tarieven

Aanmelden: vul het Inschrijfformulier in of stuur een mail of bel.

Inhoud

 • Vastleggen van beeld
  Het maken van foto's en/of video's

 • Bewerken van beeld
  Vrijmaken (elementen 'los' maken van de achtergrond)
  Omkleuren (elementen een andere kleur geven)
  Repareren, herstellen, retoucheren (bijv. portretten, modellen)
  Manipuleren (elementen verwijderen, toevoegen of verplaatsen)
  Inkleuren zwart/wit foto

 • Videomontage
  Monteren van kleine of grotere film, reportage, documentaire, bedrijfsfilm, promo
  Corrigeren geluid en/of kleur (Color grading)
  Maken in gewenste huisstijl van Lower Third, Bumper, Promo, Bug, Transition 

Hans Wiesman

The Dakota Hunter


Met dank voor de snelle service als altijd, dat is jouw kracht, met jouw goeie eigen inzicht. Top!

Enith van Tongeren-Stenhuijs

Portert in Bedrijf


Ik beveel Peter Schütte van harte aan omdat hij je heel inzichtelijk en stap voor stap door het montageproces heen loodst. Hij haalt ook razendsnel de paniek weg als iets verkeerd blijkt te zijn gegaan :-D. Goede service, goeie diensten en goede nazorg!

Marc


Beste heer Schütte,
Het door u gemaakte conversiebestand is van zeer goede kwaliteit en veel beter dan freeware video conversie van internet. Zeer bedankt daarvoor.

Barbara Sprew


Peter heeft mij ontzettend goed geholpen. Vakman, geduldig en zeker niet duur. Hiermee wil ik Peter van harte aanbevelen!

Marieke


Peter Schutte heeft mij heel goed geholpen met het bewerken van foto's. Supersnel en erg mooi voor een goede prijs. Echt een aanrader!Dankuwel, groet Marieke

Harald


Samen met Peter Schutte in tijdsbestek van zo'n 8 weken, dmv persoonlijke bezoekjes en mailcontact, een Dali Repro aangepast aan persoonlijke voorkeur. Al pratende ging de Photoshoppende Peter gestaag richting gewenst eindresultaat: een print op canvas. Door Dali gebruikte kleuren en techniek was het een hele zoektocht om zo uit te komen dat het reprobedrijf uiteindelijk het gewenste eindreultaat kon leveren. Prettig was de communicatie, vakmanschap en vooral de drive om helemaal te gaan voor de wens van de (kritische)opdrachtgever.

Mark Drabbe


Ik wilde een bestaande foto voorzien van een nieuwe achtergrond. Peter heeft dit voor mij verzorgd. Na een paar dagen kreeg ik een e-mail met daarin vier verschillende bewerkingen. Hij had uit eigen beweging de achtergrond iets vager gemaakt, waardoor het realistischer lijkt en bij één foto ook gespiegeld, zodat de voorgrond en achtergrond dezelfde lichtinval kregen. Dit alles uit eigen initiatief. Het klusje werd zeer professioneel uitgevoerd dus.

Roger


Een paar weken geleden naar Las Vegas geweest en veel foto's gemaakt. Helaas stond ik er zelf maar twee keer op, en helaas waren beide foto's ook nog mislukt. Lichaamsdelen stonden er niet compleet op, de flits had de voorgrond erg flets gemaakt en het ergste was nog dat op beide foto's de ogen waren gesloten.Ten einde raad op internet gezocht naar oplossingen en uiteindelijk bij Peter Schütte uitgekomen. Hij heeft beide mislukte foto's gecombineerd zodat er één foto ontstond waar alles compleet op stond. Ook heeft hij het fletse en glimmende effect van de flits op natuurlijke wijze weten te verminderen. Tot slot zijn de ogen uit een andere foto geïmporteerd en op natuurlijke wijze verzinkt in de nieuw onstane foto. Het resultaat is een hele mooie natuurlijke foto waar ik erg blij mee ben.

Robert


in 1 woord TOP. Ik heb peter benaderd voor het ontwerpen van flyers, samen ideeen uitgewisseld. De volgende dag langs gweest voor de laaste dingen te bespreken. Peter snapte het allemaal en dezelfde avond had ik een super ontwerp in me mail.Accoord gegeven en peter regelde het voor de rest een week later had ik een pakket met 1000 gedrukte exemplaren aan de deur,Helemaal gaaf Peter bedankt