Cursus Fotografie

Leer in 2,5 uur beter fotograferen met een fotografie cursus in Den Haag

Ben je ontevreden over de foto's die je maakt? Voel je je onzeker bij het fotograferen? Fotografeer je meestal in de auto-stand?

Na het volgen van deze korte fotografie workshop:
Ben je jouw camera de baas;
Weet je hoe je de camera onder elke omstandigheid moet instellen;
Voel je je zekerder tijdens het fotograferen;
Heb je meer plezier in het fotograferen;
En maak je dus betere foto's.

De camera weet niet wat jij wilt

Je hebt een mooie spiegel reflex of systeemcamera. En daar zitten heel veel knopjes op. Een beetje ontmoedigend misschien, maar die knopjes zitten er niet voor niets. Als je die mogelijkheden allemaal niet gebruikt en belangrijke beslissingen aan je camera overlaat, dan levert dat niet altijd de foto op die je voor ogen had. Die camera weet immers niet wat jij wil. De foto's lukken meestal wel, maar zijn een beetje gemiddeld. En soms zit de camera er helemaal naast, hoe komt dat? De automaat in een camera gaat uit van 'gemiddelde' situaties. Voor de uitzonderlijke situaties, zoals tegenlicht en veel contrast, zal je zelf de touwtjes in handen moeten nemen. En als je dat onder de knie hebt dan zal je zien dat je voortaan ook in gemiddelde situaties bijzondere foto's kunt maken. 

Het is zeker dat je na deze workshop tot betere, mooiere, interessantere foto’s komt. Beter fotograferen begint immers bij het leren kennen van je camera én met bewuster te gaan fotograferen.

Neem je camera (met handleiding) mee en neem ook foto’s mee waarover je niet of juist wél tevreden bent.

[rev_slider beter-fotograferen]