Leer in 2,5 uur je camera kennen met een fotografie cursus in Den Haag

Als je regelmatig fotografeert of wilt gaan fotograferen en je hebt nog nooit een cursus fotografie gevolgd, dan is deze workshop een goed begin.

Je hebt een fotocamera met heel veel mogelijkheden en je fotografeert toch nog steeds in de automatische stand? Zonde is dat. Die camera weet immers niet wat jij wil. De foto's lukken meestal wel, maar zijn een beetje gemiddeld. En soms zit de camera er helemaal naast, hoe komt dat? De automaat in een camera gaat uit van 'gemiddelde' situaties. Voor de uitzonderlijke situaties (tegenlicht, veel contrast, enz.) zal je zelf de touwtjes in handen moeten nemen. En als je dat onder de knie hebt dan zal je zien dat je voortaan ook in gemiddelde situaties bijzondere foto's kunt maken. 

We gaan niet heel erg de diepte in en na de workshop ben je nog geen professioneel fotograaf, maar het is zeker dat je na deze workshop tot betere, mooiere, interessantere foto’s komt. Beter fotograferen begint immers bij het leren kennen van je camera én met bewuster te gaan fotograferen.

Je kunt de benodigde kennis ook opdoen uit een boek of via internet, maar een workshop is veel effectiever en bovendien nog gezellig ook!

Neem je camera (met handleiding) mee en neem ook foto’s mee waarover je niet of juist wél tevreden bent.